DRS
Droog remote support

Droog remote support

DRS, kort voor Droog Remote Support, ontzorgt uw garage bedrijf voor alles wat geprogrammeerd wordt via de OBD stekker van een auto. Denk aan het inleren van nieuwe sleutels, resetten van airbag modules, toevoegen van componenten als trekhaak, parkeersensoren of cruise control. Onze expertise op het gebiedt van OBD oplossingen kunt u makkelijk en snel in huis halen zonder hiervoor extra personeel voor aan te moeten nemen!

WAT HEB IK NODIG OM ALLE MERKEN AUTOS TE KUNNEN CODEREN?

Droog Remote Support kan worden geactiveerd door middel van een DRS OBD module (eenmalige aanschaf) en uw eigen internetverbinding i.c.m een PC. U klikt de DRS OBD module in de auto, schakel het contact in, login op ons portaal en maak verbinding. Een van onze experts zal u direct voorzien van de juiste coderingen en door middel van de chat module op ons portaal kunt u aangeven wat u gecodeerd wilt hebben of bij welk probleem wij u de oplossing kunnen bieden.

Eenmalige aanschaf module

De DRS Module hoeft u maar een keer aan te schaffen. U krijgt van ons een compleet start pakket met heldere uitleg en als u dit wenst een installatie op locatie. Installatie is erg simpel en binnen 15 minuten kunt u al een OBD expert in uw bedrijf halen.

Per codering heldere prijzen met oog op ruimte voor marge!

Voor onze diensten betaald u eenmalig de OBD module en daarna per verbinding. Onze tarieven staan weergegeven in de productcatalogus in het inlogvenster. Zo weet u altijd welke kosten u kunt verwachten. En uiteraard uw grootste voordeel, u hoeft uw werkplaats niet te verlaten.