DRS
Droog remote support

Droog remote support

DRS, kort voor Droog Remote Support, ontzorgt uw garage bedrijf voor alles wat geprogrammeerd wordt via de OBD stekker van een auto. Denk aan het inleren van nieuwe sleutels, resetten van airbag modules, toevoegen van componenten als trekhaak, parkeersensoren of cruise control. Onze expertise op het gebiedt van OBD oplossingen kunt u makkelijk en snel in huis halen zonder hiervoor extra personeel voor aan te moeten nemen!

WAT HEB IK NODIG OM ALLE MERKEN AUTOS TE KUNNEN CODEREN?

Droog Remote Support kan worden geactiveerd door middel van een DRS OBD module (eenmalige aanschaf) en uw eigen internetverbinding met een PC. U klikt de DRS OBD module in de auto, schakel het contact in, login op onze portaal en maak verbinding. Een van onze experts zal u direct voorzien van de juiste coderingen en door middel van de chat module op onze portaal kunt u aangeven wat u gecodeerd wil hebben en bij welk probleem wij u de oplossing kunnen bieden.

Eenmalige aanschaf module

De DRS Module hoeft u maar een keer aan te schaffen. U krijgt van ons een compleet start pakket met heldere uitleg en als u dit wenst een installatie op locatie. Installatie is erg simpel en binnen 15 minuten kunt u al een ODB expert in uw bedrijf halen.

Per codering heldere prijzen met oog op ruimte voor marge!

Voor onze diensten betaald u eenmalig de OBD module en daarna per codering. Onze tarieven kunt u per mail opvragen. Wij hebben door onze expertise minder tijd nodig, scheelt in de kosten en zo blijft er dus meer marge over voor uw garage!