droog diagnose

est. 2014

Wij houden van auto’s, van elektronica en vooral van het oplossen van complexe storingen waar anderen het met zweet op hun voorhoofd niet uitkomen. Storingen die zo diep verwikkeld zijn in een brei van foutmeldingen en knipperende rode lampjes op het dashboard. 

Mensen en bedrijven die alles al geprobeerd hebben maar die er niet uitkomen, die mensen helpen wij. Met fascinatie en ontzag gaan we de foutmeldingen te lijf. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van complexe elektronische storingen aan BMW en MINI. 

Daarnaast kunt u in de nette en volledig uitgeruste werkplaats ook terecht voor reparaties, onderhoud, apk, coderen en programmeren, revisie van panoramadaken, diagnose en reparatie van storingen aan motor, ABS, reparatie van inbraakschades, en nog veel meer.

Service zonder verrassingen

Droog Diagnose heeft service hoog in het vaandel staan. Wij nemen uw probleem uit handen en zorgen voor een vakkundige en professionele afhandeling. Communicatie in korte lijnen. Heldere afspraken. En nooit verrassingen achteraf.

Onze speerpunten

Waar Droog Diagnose om bekend staat in een notendop.