uw auto onze expertise

diagnose stellen, onderhoud,
reparatie & APK

Bij Droog Diagnose staan wij al jaren bekend als problem solvers. Waar andere niet uitkomen vinden wij onze uitdagingen en oplossingen. Maar ook voor onderhoud, reparatie, retrofitting en APK ben je bij Droog Diagnose aan het juiste adres. Door te werken volgens strenge richtlijnen ontvang je de beste service en kwaliteit voor een eerlijke prijs, of uw BMW nu 20 jaar oud is of 2 maanden.

APK | onderhoud | reparatie

Naast onze kennis van elektronica in uw auto bieden wij u ook reparatie en onderhoud aan uw BMW en MINI. Als liefhebbers van het merk besteden wij met passie aandacht aan uw auto en zorgen ervoor dat u zorgeloos veel kilometers kunt maken. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid uw auto te voorzien van de APK keuring.

Storingsdiagnose

Storingen aan uw auto die het rijcomfort nadelig beïnvloeden zijn voor ons geen probleem. Of het nu een storing betreft in het motormanagement, ABS of uw parkeersysteem. Met onze apparatuur, technische informatie en kennis vinden wij voor u de oplossing voor het vaak vervelende probleem.

Navigatie, telecom en multimedia

Uw BMW en MINI zijn uitgerust met de meest moderne systemen op het gebied van Navigatie, telecom en multimedia. Wij bieden reparatie en achteraf inbouwen van originele accessoires of upgrades van bestaande opties.

Coderen en Programmeren

Het programmeren en coderen van modules in de auto is tegenwoordig een algemeen goed. Met onze apparatuur boven dealer standaard coderen en programmeren wij modules bij vervanging of bij het wijzigen of aanpassen van voertuigconfiguraties.

Revisie van Panoramadaken

Het panorama of zonnedak van BMW of MINI heeft het vaak zwaar te voorduren. Het wordt blootgesteld aan weer en wind en ondervind hierdoor veel slijtage. Het gebeurd hierdoor dat het mechanisme van uw dak mogelijk niet goed meer functioneert. Wij bieden een revisie oplossing voor uw dak zodat deze weer een nieuw leven tegemoet kan.

Versnellingsbak diagnose en reparatie

Mocht er een defect ontstaan in de aandrijflijn van uw BMW of MINI dan bestaat de mogelijkheid dat er een probleem zit in de versnellingsbak. Wij stellen diagnose en repareren of reviseren de versnellingsbak. Programmeren de regelunit en laten u weer genieten van een goede aandrijflijn.